Info


Om

Studio North er grundlagt af den britisk fotograf Matt Burgess. Mennesker, redskaber og produktion i de omgivelser, hvor det hele foregår. Mit speciale er at skabe billeder, der fortæller en historie og vækker interesse for, hvad der foregår i en virksomhed og hvorfor. 15 års erfaring som professionel fotograf har bragt mig kloden rundt. Fra uddannelsen på The Arts University Bournemouth over opgaver i England, Bhutan, Cuba og Italien, til familielivet i en østjysk provinsby, hvortil jeg blev lokket af min danske kone. Har du en virksomhed med medarbejdere og produkter, du er stolt af, så hjælper jeg dig med at dele det med resten af verden.


Link med Matt - www.linkedin.com/in/mattburgessphoto

Services

mennesker / medarbejderportrætter

interiør / arkitektur / bolig

stylet produktfotos / webshop fotos

identitetsbilleder / virksomhed reportage

brandhistorier / SoMe billeder

dronefotos / dronefilm

skræddersyede foto løsninger

Tilgang

Studio North er vant til at samarbejde med virksomheder af forskellig størrelse, hjemme i Danmark og i udlandet. Vi forstår at der ikke er en fast tilgang til at arbejde med en fotograf, og derfor er vi feksible. Vi nyder at arbejde efter specifikke guider og brandretningslinjer og er erfarne i at finjustere æstetik for at få bestilte billeder til at passe bedst til vores kunder. Og selvfølgelig, hvis du ikke har fotobrief, så vil vi arbejde sammen med dig om at levere den rigtige løsning. 


Vi fotograferer med digitalt mellemformat for bedste kvalitet, og en mindre systemkamera, hvis filstørrelse ikke er prioretit. Vi arbejde gerne med naturligt lys og linser af høj kvalitet for at skabe naturlige fotos uden gimmick. Hvis dagslyset ikke gør hvad vi vil have det til, har vi masser af udstyr og belysning til at hjælpe skabe den ønskede æstetik. 

Kontakt

E-mail info@studionorth.dk

Telefon +45 21 97 63 65

Instagram @studionorth.dk


kontor - kun med aftale - Studio North, Vitavej 71, 8300, Odder

Kontaktformular

Skriv venligst dit navn / virksomhed navn / branche / kontakt oplysninge / services du er iunteresseret i / ca. budget