Cases


Skræddersyet droneoptagelse


KAARK


Studio North er i gang med at hjælpe Kenneth Arboe Arkitektur dokumentar deres projekter i Danmark. Eksemplet her er en lækker og langsomt dronefilm optaget på Sirriusvej i Ebeltoft.


Huset på Sirriusvej er tegnet til lokationen og hovedgrebet har bland andet været at bevare de smukke træer på grunden. Det har betydet at huset “knækker” og viger for træerne og skaber derved en vinklet planløsning med atriumrum med kig til de smukke og karakterfulde stammer. Derfor er omgivelser lige så vigtig i Studio North's præsentationer af den unik ejendom. Film bliver brugt på KAARK's hjemmesiden uden musik til at skab en rolig og kunstnerisk stemning.

STUDIO NORTH - XFlow stemningsfotos
STUDIO NORTH - XFlow medarbejdeportræte

Medarbejderportrætter / Stemningsfotos


XFlow


Studio North blev hyret til at hjælpe XFlow visualisere deres arbejdsmiljø og medarbejdere i forhold til deres produkter samt fremtidig rekruttering. XFlow er en del af Visma og er kendt som en ledende aktør i digitalisering af virksomheder og institutioner i Danmark.


XFlows ønske til billedematerialet var, at det kreative arbejdsmiljø og det stærke team omkring produkterne kom til udtryk således at billederne kan bruges til at skabe en endnu tættere relation med kunderne og vise virksomhedens dynamiske arbejdsmiljø. Brug af Studio North’s billeder inkluder hjemmesiden, socialmedia, rekruttering samt intern kommunikation i Visma.


STUDIO NORTH - Vecchio Convento
STUDIO NORTH - Vecchio Convento
STUDIO NORTH - Vecchio Convento

Skræddersyet billedarkiv

Vecchio Convento


Vecchio Convento er et familiedrevet hotel, der ligger i Italiens smukke Romagna-region. Hotellet havde brug for et skræddersyet billedarkiv, der fanger stedets enestående atmosfære, selvom det ikke ligger i et traditionelt turistområde i Italien.  Hotellets hjerte er køkkenet, som forener traditionel og innovativ gastronomi. Derfor viser fotografierne hotellet, regionen, og de steder hvor råvarerne bliver til. Billederne har formidlet historien om Vecchio Convento i mange publikationer, digitalt og på tryk inklusiv en stor artikel i den britiske avis The Guardians rejsetillæg samt avis Århus Stiftstidende.


Når Vecchio Convento åbent en ny spissested i danmark var billeder brugt til at skabe den italiansk stemning på reseraunt. Billegenheds fortelling forgår i faver billeder imense mad historie fortelling er i sort hvid. Besøge udstilling på

resteraunt Vecchio Convento, Rosensgade, 8300 Odder.

STUDIO NORTH - Sent Into Space
STUDIO NORTH - Portrait of Humanity Vol 2

Internationalt kunstprojekt

Portrait Of Humanity


Til hvores store glæde er inderhaver fotograf Matt Burgess blevet udvalgt til Portrait of Humanity 2020. Portrait of Humanity er en af de største kollaborative fotoudstillinger nogensinde. Udstillingen er en fejring af vores fælles værdier: Individualitet og sammenhold.


Portrait of Humanity er et verdensomspændende initiativ af 1854 Media, der udgiver British Journal of Photography. De udvalgte fotografier publiceres i Portrait of Humanity Book, Vol.2 og udstilles i verdensrummet af Sent Into Space. Billederne transmitteres gennem universet i binær kode, så de potentielt modtages af en anden civilisation!

www.portraitofhumanity.co

Se hele portrætserien på www.mattburgessphotographer.com

Teaser Video


KAARK


Studio North hjælpe Kenneth Arboe Arkitektur dokumentar deres projekte i Danmark. Eksemplet her er en teaser video optaget på Fjordvej i Kolding. Byggeprojektet på dette kompromisløse hus er godt i gang. Huset har en fantastisk udsigt over Koldings havnefront og indsejling til fjorden. De store vinduespartier er med til at skabe et naturligt lysindfald og en helt bestemt atmosfære.


Teaser video er lavet med rytmer og god energi til at hurtig fange interesse på socialmedie. Vi har valgt sort hvid i stedet for farver på film til at fremhæve linjer, tekstur og struktur udeover byggerodet.

STUDIO NORTH - Mercedes Benz
STUDIO NORTH - Mercedes Benz
STUDIO NORTH - Mercedes Benz
STUDIO NORTH - Mercedes Benz

Brand-historier


Mercedes Benz


Mercedes Benz er et ikonisk brand, der lægger stort engagement i kommunikationen med kunderne. Vi har flere gange samarbejdet med Mercedes Benz om at formidle deres brand-historier og visualisere deres marketingtiltag.


I eksemplet her ifører Alex James fra bandet Blur sig vintage-inspireret tøj i Mercedes Benz World i anledning af 50-året for SLS Mågevingen. Det er lavet i samarbejde med GQ og London Fashion Week. Screenshottene er fra Mercedes-Benz.co.uk, og opslagene er fra Mercedes Benz Magazine.

STUDIO NORTH - Caterpillar
STUDIO NORTH - Caterpillar
STUDIO NORTH - Caterpillar
STUDIO NORTH - Caterpillar

Marketingfotos


Caterpillar


CAT-maskiner er store, solide og pålidelige. Verden over møder vi dem i færd med at bygge alt det, vi ofte tager for givet. Vi samarbejdede med det britiske bureau Thinking Juice om billeder af modellen 966K XE i aktion.


Målet var at visualisere maskinens muligheder og funktioner på en måde, der passer til Caterpillars stærke og dynamiske brand-æstetik. Fotografierne er blevet brugt i en lang række europæiske medier for at promovere maskinen over for målgruppen.

STUDIO NORTH - Niels Vincentz
STUDIO NORTH - Niels Vincentz
STUDIO NORTH - Niels Vincentz
STUDIO NORTH - Niels Vincentz
STUDIO NORTH - Niels Vincentz

PR-billeder


Niels Vincentz


Jazzmusikeren Niels Vincentz og jeg har samarbejdet om at opdatere hans PR-billeder. Niels er saxofonist og bor på Djursland. Vi ønskede at skabe nogle modne billeder, der har en klassisk redaktionel stemning, uden at trække på klichéer fra jazzverdenen.


Niels fortalte mig om et særligt træ, som hans musik gerne må ligne. Træet er gammelt, kroget, komplekst og smukt på samme tid, så vi brugte træet og dets omgivelser som baggrund.

STUDIO NORTH - Farrow and Ball
STUDIO NORTH - Farrow and Ball
STUDIO NORTH - Farrow and Ball
STUDIO NORTH - Farrow and Ball

Brand Historie


Farrow and Ball


Farrow & Ball er kendt for at fremstille nogle af verdens smukkeste tapeter og malinger. I takt med at virksomheden ekspanderede, voksede frygten for blot at blive opfattet som endnu en stor producent i branchen. Derfor har vi samarbejdet med Farrow & Ball om en serie billeder, der illustrerer virksomhedens tradition for håndværk og viser kunderne, hvad der foregår bag kulisserne. Alle billeder er taget på Farrow & Ball’s fabrik i Dorset, England og viser det klassiske håndværk, der ligger til grund for produkterne.